Dior divatház

2023. szeptember 14., csütörtök

Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7112

A fényűzés és természetesség érintése egyiptomi jázminnal Ne féljen a kalandos utazásoktól. A hölgyek számára készült Chloé Nomade Jasmine Naturel Intense Eau de Parfum kivételesen érzéki és nőies illatkompozíciója felébreszti a lelkében lakozó nomádot. 100 %-ban természetes és vegán összetétel 

Az illat összetétele: Ez a komplex és elegáns illatkompozíció gyorsan függőséget okoz. A nagyvirágú jázmin érzéki illatával bontakozik ki, megidézve az egyiptomi éjszakát, amelyben a legerőteljesebb érezhető a virág illata. 

Ezt követően a virágos nyitány kontrasztjaként a davana- és fahéjesszenciából álló datolyaakkordok édes aromája lép a színre. Végül a pacsuli melengető érintése ragyogja be az illatot. 

Az illat története: Mi a közös Gaby Aghionban, a Chloé márka alapítójában és a nagyvirágú jázminban? Mindketten Egyiptomból származnak. Ez az impozáns és sokarcú ország, ahol a sivatag és a hegyek uralkodnak, szolgált Caroline Dumur parfümőr inspirációjául. Az eredmény pedig egy olyan ragyogó illat lett, amely az utazást és a különböző kultúrák találkozását ünnepli. Dizájnos üvegcséjének nyakát a nomád nők közötti mély barátságot szimbolizáló barna zsinór öleli körül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azzaro Chrome Pure férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7113 A tiszta, őszinte örömet ünnepli az Azzaro Chrome Pure. Azokat az időtlen pi...