Dior divatház

2023. szeptember 11., hétfő

Dolce & Gabbana Q női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7109

A főszerepben a modern nő, aki bátran néz szembe a kihívásokkal A Q egy erős karakterű illat, amelyet egy olyan nőnek szenteltek, aki bátran néz szembe a kihívásokkal. Az illat közös vonásokat mutat a K by Dolce Gabbana parfümmel, amely egy olyan férfi szellemiségét testesíti meg, aki maga választja meg a sorsát, a mindennapok királya. A K és Q by Dolce Gabbana termékek kizárólag Olaszországban készülnek, melyeket a kézművesség, a kifinomult kutatás és a részletekre való aprólékos odafigyelés jellemez. A K & Q by Dolce & Gabbana kampány egy kortárs tündérmese, amelynek főszereplője két kitartó személyiség, akik a hagyományos téren és időn kívül egy álomszerű és univerzális dimenzióban élnek. 

Esszenciájukat Steven Klein amerikai fotós és rendező lencséje örökíti meg, nevéhez a kortárs divat és a Dolce & Gabbana történetének legfeledhetetlenebb képeit fűzhetjük. A történet főszereplői, egy modern férfi és egy modern nő, akik saját életük uraivá válnak, egy elszigetelt, hatalmas, forróságtól és feszültségtől szikrázó tájon találják magukat. A szereplők egymás felé száguldanak, majd vonzerejük hatására intenzív ölelésbe kezdenek. Q by Dolce Gabbana A modern királynő erejéhez méltó Q by Dolce Gabbana parfümöt Daphne Bugey parfümőr alkotta meg Olaszországban, csak a legjobb minőségű, és a legkiválóbb illatok kritériumai szerint kiválasztott alapanyagok felhasználásával. 

A fás-gyümölcsös Eau de Parfum új lehetőségeket csillant fel a jellegzetesen olasz és fanyar szicíliai citrommal kezdve, amely a ragyogó vérnarancs és az izzó jázminszirmok oldalán tárul fel. A friss és addiktív, zamatos citrom között lenyűgöző kontrasztot ad az ellenállhatatlan skarlátvörös cseresznye finom ropogása a szívjegyben. Ezek az egyszerre fanyar és édes jegyek tökéletes kontrasztot alkotnak, míg a krémes heliotrope kiegészíti őket. A parfüm zárása közös vonásokat mutat a K by Dolce & Gabbana illattal, mindkét illat a vibráló cédrusfán alapul, amelyet a pézsma finom kifinomultsága erősít fel. Az üveg: geometrikus formáit egy királyi korona díszíti arany és cseresznyepiros színben, amelyet az illat szívjegyei inspiráltak. A merész piros csomagolás, kiegészülve a Dolce Gabbana logóval, kiemeli az illat erőteljes aspektusait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azzaro Chrome Pure férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7113 A tiszta, őszinte örömet ünnepli az Azzaro Chrome Pure. Azokat az időtlen pi...