Dior divatház

2023. szeptember 12., kedd

Gucci Flora női parfüm EDP Régi Kiadás!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3312

A Régi Kiadás rendkívül tartós melynek köszönhetően az illatélmény akár 5-6h-án keresztül is elkíséri használóját. A Flora by Gucci Eau de Parfum olyan nő számára készült, aki minden társaság középpontjává válik. Burkolja magát ön is a virágos koktél lenyűgöző fátylába, és legyen az, akit nem lehet nem észrevenni! Elegáns virágos illat, stílusos, modern nőknek. 

Az illatot kontrasztok jellemzik, és a klasszikus, modern Gucci nőknek szól, akiknek fiatalos, nőies lelkületük van és mélyen érzékiek. Nappali viselethez, de különleges eseményekhez egyaránt. Az illat összetétele: A fejillatban zamatos citrus gyümölcsökkel és édes mandarinnal kísért finom bazsarózsa terjeng. Kis idő után elönti a mámorító virágos aroma, melynek hátterét rózsaszirmok és illatcserje egyesülése adja. A kompozíció alapját szantálfa, pacsuli és rózsaszín borsos akkordok alkotják. 

Az illat története: A Gucci márka számára a virágok jelentik az ihletet. 1966-ban készítette el a híres illusztrátor, Vittorio Accornero a ma már legendás Flora sálat Grace Kelly monacói főhercegnőnek. A selyem anyagra különböző virágokat és növényeket festett. Ez a Flora sál ihlette a 2010 óta kapható azonos nevű illatot is. Gucci női illat, a Flora by Gucci egyenesen a híres Gucci ház legendás örökségének leszármazottja. A Flora by Gucci parfüm inspirációja egy ikonikus Gucci minta, a Flora, ami a divatház archívumából származik. 

A Flora minta méltán bizonyította, hogy birtokolja a csábítás időtlenségét, tette ezt először eredeti megtestesülésében; az 1966-ban, kifejezetten Grace monacói hercegnőnek tervezett selyemsálként. Teljességgel nőies és mélyen érzéki, ugyanakkor fiatalos és modern - a Flora By Guccit az ellentétek jellemzik. Ennek a különleges illatnak minden összetevője kifinomult optimizmust sugároz, amely a Flora hangulat egyik legfontosabb eleme. Ahogy azt a név is sugallja, fő jellemzője a virágos illatvilág, melynek rózsa és osmanthus virág a fő összetevője. Ennek a két erőteljes virágnak a kombinációja tökéletes összhangot alkot, amelyben a rózsa könnyedségét az osmanthus bársonyos, bőrszerű jellege harmonikusan ellensúlyozza. Az eredmény érzéki és kifinomult, amely annyira egyedi, hogy könnyen megkülönböztethetővé teszi a parfümöt a többi virágos illattól. 

A Flora by Gucci meglepő külseje kiemeli az illat különös vonzerejét. Habár a design az ikonikus Flora mintából született, az alkotás teljesen új. A termékskála minden darabja letisztult és változatos megjelenési formája Giannini új fekete-fehér Flora világának. Az Eau de Toilette fehér csomagolásán például megtalálható a Gucci márkavédjegye, a szalag fekete és arany színekben. A doboz belső falát a Flora minta borítja, a vidám, fekete-fehér virágok növelik a doboz kibontásának élményét. 

Tökéletes összhangban a gazdag Flora mintával, az illat hatszög alakú üvegét kifinomult részletek díszítik. A Gucci márkavédjegyeit beleépítették a kifinomult designba. A fekete szalagon, ami masnira van kötve az üveg nyakán aranyszínű bambuszdíszítés található, míg az elől található arany logó stílusának Guccio Gucci (a divatház alapítójának) aláírása az alapja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dior Eau Sauvage 2017 férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5676 Dior az Eau Sauvage parfümben friss aromás hatással hozza a már jól ismert j...