Dior divatház

2023. szeptember 13., szerda

Rihanna Rebl Fleur női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4414

"Barbadosban a nagymamám régen Rebel Flowernek, vagyis lázadó virágnak hívott" - Rihanna Merész, szexi és igazán nőies Rihanna Rebl Fleur illata hölgyeknek. Kellemes gyümölcsös - chypre illat amely viselőjét és környezetét is elcsábítja. Érzékenységet, nőiességet és eleganciát ábrázol. Olyan nőknek tervezve, akik nem félnek megmutatni nőiességüket, csábításukat és szépségüket. 

Illat összetétele: Reb l Fleur eau de parfum szilva, őszibarack és piros ribizli keverékével rabul ejti az érzékeit már az első pillanatban. Az illat szívében gondosan kiválasztott virágkompozíciókat találhatunk egy hibiszkusz, ibolya és tubarózsa csokor formájában. A vanília simogató tónusai sem hiányozhatnak az illatból. 

Illat története: A Reb l Fleur parfüm neve az angol "Rebel Flower" eredetéből származik. Legyen Ön is egy egyedi virág. A parfümöt az energikus, mégis titokzatos New York-i élet varázsa kíséri. Az elegáns flakon tökéletes dizájnt a tűsarkú cipők inspirálták.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azzaro Chrome Pure férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7113 A tiszta, őszinte örömet ünnepli az Azzaro Chrome Pure. Azokat az időtlen pi...