Dior divatház

2020. szeptember 21., hétfő

Fendi Fan di Fendi EDT női parfüm



A Fan di Fendi ellenállhatatlan, csábít és rabul ejt. Felvillanyoz és birtokol, kísért. A bőr alá hatol és magáévá tesz. Árasztja magából a római napot, a felvillanyozó éjszakákat, a bőrt és a rózsákat, luxust és csábítást.

Az üveg: Fényűző, Architekturális, Ragyogó A Fan di Fendi üveg tervezője Fabien Baron egy időtlen és nagyon Fendi tárgyat alkotott! Egy üveg téglalap, határozott szélekkel - olyan, mint az indie-rock: az erőteljes üveg, és a kompromisszumok nélküli geometria könnyen azonosíthatóvá teszi a luxus parfümériák világában.
Az illat: A függőség megtestesítője: fizikai, néha pszichés állapot, mely egy élőlény és a vágy tárgya között keletkezik. Egy állapot közel a szükséglethez, egy ismételt, ellenállhatatlan vágyhoz. Egy napsütötte olasz kert rejlik a fej jegyekben: a calabriai mandarin esszencia ragyogja be a körtét és fekete-ribizlit. Szikrázó és ujjongóan friss, rózsaborssal gazdagított arany vibráció.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...