Dior divatház

2020. szeptember 9., szerda

Playboy Play It Rock női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4699

A Rock lány A Playboy Rock világa, a zenészek, a tündöklő celebek és a legmenőbb helyeken tartott koncertek világa. Ahhoz, hogy ennek te is részese lehess, egy új külsőre és egy kicsit pimaszabb hozzáállásra lesz szükséged.Az új Play it Rock szabadjára engedi a legmerészebb, legvadabb oldalad.

Ez az illat feloldja a gátlásaidat,és tudni fogod, hogy mi kell ahhoz, hogy rabul ejtsd a kiszemelt pasit: csillogó szemek és ajkak, illetve egy kis bőrszerkóba bújtatott szexi csipőringás. A Rock illat titkai A Play it Rock egy magávalragadó, mégis hihetetlenül nőies illat, melyet egy egzotikus virágcsokor és az édes, fűszeres illatok egymásba fonódása ad.
Kezdetben a vérnarancs energiája találkozik a cukrozott alma édességével. Aztán amikor a rejtélyes és kontraszttal teli alapillat is a felszínre kerül, az illatból feltör a rockos stílus és életérzés. - Fejillat: vérnarancs, cukrozott alma, sáfrány - Szívillat: golgotavirág, frangipáni, narancsvirág - Alapillat: fekete ében, vanília bab, pacsuli, bőr A Play it Rock termékcsalád A rock'n'roll jegyek a Play it Rock illat merész csomagolásán is tükröződnek. A doboz vörös kígyóbőr mintával díszített, ami egy rocksztár ruhatárát idézi.

A Playboy többi női illatához hasonlóan a nőies üveg rendelkezik a híres és csábító nyuszifej motívummal. A rock "n" roll életérzésért a kupak ragyogó karmazsinvörös színt kapott. Az üvegben található folyadék világos vörös színű, így gyönyörűen egészíti ki ezt a szenvedélyes színvilágot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...