Dior divatház

2020. szeptember 11., péntek

Giorgio Armani Code Absolu férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6400

Vakmerő, csábító, merész és addiktív. Ismerje meg a kultikus Armani Code kollekció következő illatát. A Giorgio Armani Code Absolu Eau de Parfum az idők felettiséget, a luxust és az eleganciát jeleníti meg, és minden helyzetben tökéletesen kiegészíti önt.

Fás-keleties illatkompozíció humorérzékkel rendelkező, társasági, karizmatikus férfiaknak az illat alkotója Antoine Maisondieu parfümőr az illatot 2019-ben mutatták be Az illat összetétele Az Eau de Parfum fejillatában az intenzív kardamommal támogatott zöld mandarin és zamatos alma frissítő, gyümölcsös jegyei jelennek meg.

Szívében a szerecsendió fűszeressége a sárgarépamag esszenciájával egyesül. Ugyanakkor mégis a rum akkordja a domináns benne, mely rendkívüli férfiasságot és érzéki karaktert kölcsönöz az illatnak. A Giorgio Armani Code Absolu alapillata tonkababbal és ellenállhatatlanul édes vaníliával társított, lenyűgöző mirhát rejteget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...