Dior divatház

2020. szeptember 24., csütörtök

Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria női parfüm

Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria női parfüm

Induljon sétára a kalábriai bergamottfák között, amelyek közt átszűrődik a melengető napfény! A Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria Eau de Toilette ragyogó, napsütötte esszenciát rejt, amely azonnal a forró nyári napokba repíti Önt. A Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria az Eau de Cologne-ok frissességét és a Guerlain parfümök tartósságát ötvözi. Ahogyan az Aqua Allegoria kollekció más illatai, ez az Eau de Toilette is exkluzív üvegcsében rejtőzik, amely az 1853-as, méhes mintával díszített ikonikus üvegcsére utal. 

A friss illatokat tartalmazó Aqua Allegoria parfümkollekció tagja ikonikus üvegcsében, amit aranyszínű méhsejtek díszítenek Az illat összetétele: Először zöld jegyek, rózsabors és bergamott héja kezdenek illatozni. Utánuk aromás kardamomot, petitgrain citromot, gyömbért és bergamott levét érezheti. 

                                                                               


Az alapillatot, amely a legtovább marad meg a bőrön, a fehér pézsma és a vaníliás ámbra fémjelzi. Az illat története: A Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria Eau de Toilette az üde illatokat összegyűjtő Aqua Allegoria kollekció tagja, amely a természet szépségei előtt tiszteleg. A kollekciót 1999-ben alkották meg, az Aqua Allegoria Bergamote Calabria pedig 2017-ben lett a gyűjtemény része. Az illatban a főszerepet a bergamott kapta, amelyet "Kalábria zöld aranyának" is neveznek. Az illatkompozíciók mögött a Guerlain-ház tapasztalt parfümőrei állnak, akik a legendás, 1853-as Eau de Cologne Impériale óta gyűjtik a tudást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...