Dior divatház

2020. december 11., péntek

Escada Candy Love női parfüm 2020 Téli limitált kiadás!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6565

Vattacukor, körhinták, a hajba kapó szél... Az Escada Crazy Love Eau de Toilette nőknek felvonultat mindent, amivel egy vidámparkban töltött délután során találkozhat. Olyan ez az illat az érzékek számára, mint egy látogatás a legédesebb, ellenállhatatlan finomságokkal teli bódénál. Gyümölcsös gurmand illat minden lánynak, aki szereti a szórakozást. 

Az első Escada-illat, amit téli limitált kiadásként mutattak be, aranyos üvegcsében, ami tökéletes ajándékká teszi! - Az illat összetétele: Már az első illatolás is a cukrozott alma kellemes ízét juttatja eszünkbe. Az édes fejillatot távolabbról a mandarin és a körte jegyei teszik teljessé. Néhány pillanat után rózsa bontakozik ki, amelynek illatát fahéj és málna kísérik. Az Eau de Toilette-et végül a vaníliás tejszínhab illata teszi tökéletessé, amely a hosszú lecsengés során kölcsönöz vidám hangulatot. 

- Az illat története: A vásárokban és a vidámparkokban ugyan az édességek kínálata is végtelen, mégis a barátnőkkel töltött pillanatok a legédesebbek. Az Escada Crazy Love-ot 2020-ban ezzel a gondolattal a háttérben leplezték le. Az Eau de Toilette a márka mérföldkövei közé tartozik. 1993 óta a limitált Escada-illatok kizárólag nyári Eau de Toilette-eket vagy Eau de Parfum-öket jelentettek. Ezt törte meg az Escada Crazy Love, amely 2020-ban az első téli illatként jelent meg köztük. A flakont az Escada márkára jellemző szív díszíti, és nemcsak a polcok dísze lehet, hanem az Instagramon is biztosan megkapja az őt megillető figyelmet.

                                                                                 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...