Dior divatház

2020. december 16., szerda

Lancome Idole L' Intense EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6567

Inspiráció mások számára, és idol önmaga előtt. Ilyen az a nő, akivé a Lancome Idole L Intense Eau de Parfum nőknek változtatja. Mert Önben is megvan az az erő, amit elég csak megragadnia, hogy a siker auráját sugározhassa! Virágos chypre illat a Lancome Idole illat, intenzívebb interpretációja 2020-ban mutatták be. 

Az illat összetétele: A fejillatban azonnal chypre hullámokra hangolódhat, és felismerheti a kesernyés narancs vagy a vadon élő mandarin jegyeit. Utánuk hamarosan a rózsa intenzív illata kerül előtérbe: Az Idole L Intense-hez négy fajtát használtak a Föld két távoli pontjáról, amelyeket háromféle extrakcióval kezeltek. Az ikonikus rózsát a karakteres jázmin teszi teljessé, amely ragyogást és érzékiséget kölcsönöz az illatnak. A lecsengés során az alapillat a leghangsúlyosabb, amelyet fás és vaníliás jegyek elegye alkot. 

Az illat története: A Lancome Idole L Intense ahhoz a női generációhoz szól, amely készen áll arra, hogy meghódítsa a világot, nem fél nagyot álmodni és minden erejét beveti, hogy valóra váltsa őket. Arra szólítja fel a nőket, hogy meggyújtsák a siker lángját, és együtt ragyogják be vele a világot. 

Legyen Ön is fénysugár mások számára! Ez az intenzíven nőies, függőséget okozó illat a 2019-es Idole rendkívüli sikerére alapoz, amely a parfümök világában példátlannak számító, kivételesen vékony üvegcsében jelent meg. Ez az illat a szó szoros értelmében ragyogni fog az Ön bőrén, karakterét pedig a vékony üvegcse és az égő lángra emlékeztető arany díszítés csak még jobban kiemeli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...