Dior divatház

2020. december 11., péntek

Carolina Herrera Good Girl Supreme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6564

Leplezze le az Önben rejlő lázadót! A női Carolina Herrera Good Girl Supreme Eau de Parfum minden jó kislányt arra biztat, hogy egyik arcát se rejtse el. Engedje, hogy Önön is kibontakozzon ez az ellentétekkel teli illat, amely tökéletes összhangban lesz sokszínű személyiségével! Keleties, intenzíven csábító illat az illatkompozíció és az üvegcse is az ikonikus Good Girl-re utal. 

- Az illat összetétele: A fejillatban érezhető zamatos bogyós gyümölcsök és az elbűvölő egyiptomi jázmin kettőse leplezetlenűl vágykeltő hatású. Utánuk az édes, bódító tubarózsa és a tonkabab melengető jegyei bontakoznak ki. Az illat csak lassan illan el a mélyen füstös-édes vetiver jegyeivel. 

- Az illat története: A Carolina Herrera Good Girl Supreme illata mindent a fény és az árnyékok ellentétére, valamint a legendás Good Girl-nél is erősebb csábító intenzitásra tett fel. Merészsége nemcsak az illatkompozícióban, hanem az üvegcsén is tetten érhető. A magas sarkú cipő formája, ami már az elődjéhez is tökéletesen illett, most csillámokkal idézi meg az égi magasságokat, így pedig bármelyik fésülködőasztal igazi éke lesz. Az illathoz ezúttal is az igéző pillantású Karlie Kloss adta az arcát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...