Dior divatház

2020. december 11., péntek

Hugo Boss Hugo Now férfi parfüm 2020 Limitált kiadás!

Hugo Boss Hugo Now férfi parfüm

A múltat már magunk mögött hagytuk, a jövő pedig olyan bizonytalan. A Hugo Boss HUGO Now Eau de Toilette férfiaknak mindig emlékeztetni fogja arra, hogy a jelen pillanat az egyetlen, amiben biztos lehet. Ezért uralkodjon rajta! Az ön ideje éppen most jött el. Limitált kiadás, amelyet az ikonikus Hugo Man ihletett olyan férfiaknak, akik képesek megragadni a pillanatot. 

Minden illatolás önbizalmat ad és új lehetőségeket nyújt a parfüm viselőjének. Az illat összetétele Elsőként az energiával és frissességgel teli citromhéj és az édesen fűszeres kardamom vonják magukra a figyelmet. Utánuk az illat öntudatos, férfias oldala kerül előtérbe a friss vizes jegyek és a hűsítő menta előadásában, az illatos levendulával finomítva. A vetiver, ez az ellenmondásokkal teli illat, csak lassan cseng le. Az illat története: „Éljen a jelenben és legyen saját életének főhőse” – biztatás a fiatal generáció számára, és egyúttal a Hugo Boss HUGO Now-t kísérő kampány fő üzenete. Az Eau de Toilette mellett a HUGO márka arca is Liam Payne lett – énekes és a fiatal generáció ikonja.

                                                                                 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...