Dior divatház

2020. december 2., szerda

Givenchy Dahlia Divin EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5481

A Givenchy új parfümje a modern istennő illata. Ez a tündöklő parfüm olyan, mint egy Givenchy Haute Couture ruhaköltemény.A Francois Demachy által megkomponált Dahlia Divin egy ciprus virágos világot tár elénk. A virágos és gyümölcsös jegyek lágyan kibontakozó, kifinomult egyensúlyát alkotta meg a parfümőr, a közép jegyben kibontakozó ragyogó összetevők, a sugárzó múzsa alakjára formálják az illatot. 

A Dahlia Divin nő belépője az aranyszínű gyümölccsel, a mirabell-el indul, amiben egy jázmin alapú fehér virágcsokor mámorító illatjegyei vegyülnek, létrehozva egy érzékien kifinomult lenyomatot, amit a fás jegyek, a vetiver, a szantálfa és a pacsuli koronáznak meg. Dahlia Divin, a flakonba zárt ragyogás. 

AZ ÚJ MÚZSA: A Dahlia Divin múzsája tündöklő, mint maga az illat. Egy sugárzó megjelenésű, magnetikus szépség, olyan művész, akinek a tehetsége és a kisugárzása elbűvöli a világot. ALICIA KEYS: Énekes, zeneszerző, szövegíró, előadóművész, producer, elkötelezett nő. A több mint 30 millió eladott albummal büszkélkedő művésznő a filmes világban is kipróbálta magát, amivel kiváltotta a sajtó és a filmes szakma elismerését is. 

Alicia Keys és a Givenchy között létrejött együttműködés egyértelműen alakult ki, Ricardo Tisci, a Givenchy Divatház kreatív igazgatója számos fellépő ruhát tervezett számára, és a közös munka során igen szorossá vált a Ház és Alicia Keys kapcsolata. Ennek köszönhető, hogy a művésznő pályafutása során először adta nevét egy parfümhöz. Ragyogó szépségével soha nem látott módon testesíti meg a Dahlia Divin Istennőt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...