Dior divatház

2021. július 8., csütörtök

Bvlgari Aqva Amara férfi parfüm KÜLÖNLEGES RITKASÁG!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5252

MEDITERRÁN FÉRFIASSÁG Megérkezett a Földközi-tenger új gyöngyszeme, az új férfi BVLGARI AQVA AMARA. Az új illat elődje a sokak által közkedvelt AQVA Pour Homme, üvege is hasonló, akár egy csiszolt kavics a sziklás tengerparton, vagy a tenger mélyén, ami ellenállhatatlanul magához hívogat. "Az Aqva Amara egy eredeti, különleges és merész alkotás férfiaknak, mely a nők számára is igen vonzó." - állítja a parfüm mester, Jacques Cavallier. 

Az illatból árad a mediterrán vidék gazdagsága: napsütötte tenger, vulkanikus talaj, zamatos gyümölcsök. Az Amara név egyből elárulja a legfontosabb összetevőjét, a keserű narancsot (Arancia Amara), melyet a bergamott és a mandarin kelt életre. Nevének hangzásában rejti igazi erejét: "Mare" tenger, "Amare" szerelem. Fejjegyében intenzív, élénk citrusos jegyek érződnek, egyszerre keserű, virágos és pikáns. 

Lényege: a narancs, a mandarin és a tunéziai neroil. Szívjegyét a szikrázóan gazdag víz ereje és tulajdonsága frissíti, valamint az indonéz pacsuli legtisztább fajtája, melyet lüktető, vibráló alapjegye (fenyőtömjén) buja vággyá fokoz. Könnyű, friss, mediterrán illat egy csipetnyi keserű gyümölccsel, ami növeli az illat eleganciáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...