Dior divatház

2021. július 29., csütörtök

Gucci Bloom Nettare di Fiori női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6370

Romantikus és csábító női illat. Gucci Bloom Nettare di Fiori a már teljes pompájukban kinyílt virágok gazdag és intenzív aromáját, ellenállhatatlan vonzerejét zárja illatüvegbe. 

A nőiességet árasztó rózsa és az osmanthus virág intenzíven érvényesül az eredeti illatban is megtalálható jázmin és tubarózsa társaságában a szívjegyek között. A meghatározóan virágos jelleg mellett az illat a nőiesség mélyebb dimenzióját is megjeleníti fás jellegű és érzékiséget sugárzó akkordokkal, gyömbérrel és rózsával (fejjegyek), valamint lágyságot és titokzatosságot árasztó Patchoulival, pézsmával és Osmanthusszal (alapjegyek). 

Az illat története: A Gucci Bloom Nettare di Fiori a Gucci divatház kreatív igazgatójának, Alessandro Michele-nek, és a legendás parfümőrnek, Albert Morillas-nak a harmadik közös alkotása. A Bloom kollekció illatait a női szépséget, erőt és kedvességet szimbolizáló virágok idők felett álló eleganciája ihlette. A Bloom illatoknak ez a sötétebb és érzékibb tolmácsolása 2018-ban jelent meg a piacon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...