Dior divatház

2021. július 29., csütörtök

Gucci Bloom Ambrosia di Fiori női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6645

A Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Eau de Parfum egy olyan mágikus történetet mesél el, melyben maguk a görög istennők is szerepelnek. Tiszta, virágos és elegáns illat. Az ikonikus Gucci Bloom intenzív változata. A Bloom vonal első nem rózsaszín üvegcséje. 

- Az illat összetétele: Már az első pillanattól egy teljes virágcsokor igyekszik megkísérteni az érzékeit. Elsőként az édeskés és mámorító tubarózsa lép előtérbe, amit az elbűvölő jázmin és damaszkuszi rózsa követ. 

Alapillata olyan akkordokra épül, melyekben a kínai lonc dominál, és ez teljesen ellenállhatatlanná teszi a parfümöt. 

- Az illat története: A parfüm nevében is megjelenő ambróziát a görög mitológia az istenek italának tartja, ami halhatatlanná teszi őket. Nemcsak maga a szó, de a körülötte áradó varázs is, benne van ebben az elegáns női parfümben. Az a gondolatiság, melyben a Gucci Bloom vonal született, a modern nőiesség sokszínűségének megnyilvánulásával írható le legjobban. Ennek szellemében jött létre a Gucci Bloom Ambrosia di Fiori is, ami az ikonikus Gucci Bloom intenzívebb változata. Érzéki, burgundi vörös árnyalatú üvegcséje is a nagyobb gazdagságra utal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...