Dior divatház

2021. július 14., szerda

Versace Pour Homme (Medusa) férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2960

A klasszikus és mégis modern illat elkápráztatja az érzékeket. A vibráló füge összefonódik az édeskés bergamottal és végül könnyeddé válik a geraniummal. Az eredmény, egy erőteljes és meleg aroma. Sikeres kombinációja a férfias és érzéki összetevőknek. Férfi klasszikus modern köntösben. 

Ez a Versace Pour Homme Eau de Toilette. Annak a jelenkori, magabiztos férfinek a személyiségét testesíti meg, aki vállalkozó szellemű és ösztönös, ugyanakkor gond nélkül képes összhangban élni a természettel. a Földközi-tenger térsége által ihletett illatkompozíció, Alberto Morillas parfümőr készítette 2008-ban. - Az illat összetétele: A bergamott, keserű narancs, kalábriai citrom és neroli képviselte frissesség bomba gondolatban már az első jegyek megjelenésekor a napfényes mediterrán térségbe repíti. 

A fényárban úszó ültetvények atmoszféráját a mámorító jácint aromás virágai és a geránium lágy esszenciája teszi még tökéletesebbé. Az illatkompozíció szívében a kissé fűszeres zsálya a cédrusfa édeskés akkordjaival egyesül. A Versace Pour Homme alapillata ötletesen társítja a melengetően édes tonkababot a fás oud jegyekkel, valamint az érzéki pézsmával és ámbrával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...