Dior divatház

2021. december 17., péntek

Coco Chanel Mademoiselle EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=251

Chanel Coco Mademoiselle érzékiségével elbűvöl és magabiztossá tesz minden nőt, aki megadja magát ennek a varázsnak. A rózsa és a vanília édes illata a citrusok üde jegyeivel, valamint a jázmin lenyűgözőségével és a pacsulival kombinálva, önnek és környezetének egyaránt az érzékiség utánozhatatlan élményét adja. 

Érzékiség és magabiztosság, ezek az egyedülálló Coco Mademoiselle parfüm legfőbb eszenciái. Az eredetiség és a természetesség még a legigényesebb hölgyek számára is különleges élményt garantál. Engedjen a csábításnak, és burkolja magát a Chanel Coco Mademoiselle egyedülálló és innovatív illatába, amely a magabiztosság, érzékiség és eredetiség érzését adja önnek! A Coco Mademoiselle Eau de Parfum egy következő tagja a lenyűgöző Chanel termékcsaládnak, melyet ennek a luxus francia ikonmárkák közé tartozó híres divattervezőnek és alapítónak a tiszteletére alkottak. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...