Dior divatház

2021. december 16., csütörtök

Paco Rabanne Olympea EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5671

Az Olympéával Paco Rabanne egy teljesen új fejezetet nyit. Rendkívül nőies és még mindig hű az innovatív értékekhez, melyeknek kihívósága a "Spirit of the time" divatstílust idézi, de Paco Rabanne a múltat és a modern gondolkodást ötvözi egy egyedi, és rendkívüli illatban, melynek senki nem tud ellenállni. Így Te lehetsz Kleopátra, a királynők királynője, minden győzelem úrnője, egy abszolút ikon. Minden hatalommal felruházva választhatod ki a hősödet az Olympus lépcsőfokairól. Egy félistennő; egy nő mindenek felett. Egy isteni NŐ. 

EGY FRISS ORIENTÁLIS, ÚJ ILLATÉLMÉNY - Fejjegy: A friss keleties illat az érzéki sós vanília akkorddal indul, mely szexi és isteni. - Szívjegy: A kirobbanóan friss zöld mandarin feltárja a virágos acquatikus jegyeket és a kristálytiszta vízi jázmin illatát. - Alapjegy: Végül a gyönyörű befejezést a krémes kasmírfa adja, melyet megkoronáz az ámbra illata, így alkotva meg egy eredeti illatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...