Dior divatház

2021. december 3., péntek

Baldessarini Ambré férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2489

A csábítás most még magasabbra tör. Keleties, fás illatkarakter Önbizalommal teli, egyedi stílusú férfiak illata. A Baldessarini Ambré eau de toilette uraknak különleges fás, orientális illat. Kifejezetten férfias illat amely rögtön magával csábít. Ha tudja mit szeretne elérni és nem fél álmait követni akkor ez az illat tökéletes választás. Általános viseletre, de különleges alkalmakra is, magabiztos férfiaknak. 

Illat összetétele: Már az első pillanatban magával ragad a Baldessarini Ambre eau de toilette gyümölcsös illata. A piros almát az ízletes, édeskés mandarinnal kombinálja. Az illat szívében a feltűnő bőr és a gyengéd ibolya kombinációját érezhetjük. Az eau de toilette alap illata, amelyet legtovább érezhet bőrén pedig a fás tónusok hangulatában van. Borostyán, labdanum, tölgy egy csipetnyi vaníliával. 

Illat története: A Baldessarini parfümök nagyon népszerűek. Jól ápolt, elegáns, magabiztos férfiak illatait gyártják. Az Ambre különösen közkedvelt igazán férfias illat, amely a magabiztosságot sugallja. Elsőként 2007-ben jelent meg az illat, és azóta is rengeteg férfi kedvencei közé tartozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...