Dior divatház

2021. december 18., szombat

Abercrombie & Fitch Fierce férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5974

Az Abercrombie & Fitch Fierce fás és virágos jegyekből álló ösztönző koktél, melyet elsősorban a meleg nyári időben ajánlott a viselete. Az Abercrombie & Fitch Fierce kellemes, átható és rendkívül férfias illat. A fejillat kompozícióját citrom, jegenyefenyő, kardamom és üde narancs jegyek alkotják. Csábítóan virágos szíve, melyben a jázmin, liliom, gyöngyvirág, rozmaring és édes rózsa uralkodik, elegáns férfivá teszik önt. 

Az ellenállhatatlan alapillat a vetiver, férfias fa, pézsma és tölgymoha akkordjaival hihetetlenül hosszú ideig elkíséri majd. Ez az illat képes serkenteni a gondolkodást és felfrissíteni a testet. Az Abercrombie & Fitch Fierce az aktív életet élő, sportos beállítottságú férfiaknak áll jól. Ugyanis a férfias izmokat ünnepli, és ez az üvegcse stílusát és dizájnját is meghatározza. Az aktív férfi természetesen értékeli az Abercrombie & Fitch Fierce egyetemleges előnyét jelentő hosszan tartó intenzív illatot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Giorgio Armani My Way Nectar női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7291 Egy érzéki utazásra invitálja Önt, megragadva a nőiesség felszabadult és sza...