Dior divatház

2022. január 5., szerda

Carolina Herrera 212 VIP Men férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4722

Önnek nincs szüksége a partikra! A partiknak van szüksége Önre! Szerelkezzen fel a csábítóan férfias önbizalom esszenciájával, amely csak a Carolina Herrera 212 VIP Men-ben rejtőzik. Ne várjon a különleges eseményekre: alkossa meg őket! Lenyűgöző illat férfiaknak, esti alkalmakra. A nélkülözhetetlenség esszenciája, bármilyen eseményen. Keleties-fás illat, amely mindig kiemelkedik a tömegből. 



- Az illat összetétele: A felejthetetlen illatélményről már az első pillanatokban gondoskodik a lime és a menta üdesége, amelyhez egy cseppnyi luxust adnak a kaviár jegyei. A szívverés utánuk sem áll meg a jeges vodkának és a fűszeres gyömbér érintésének köszönhetően. A hosszantartó élményről az ámbra, a pézsma és a paliszanderfa gondoskodik az alapillatban. 

- Az illat története: A Carolina Herrera 212 VIP Men-t az új, fiatal generáció ihlette, akik a pulzáló éjjeli nagyváros lehetőségei után kutatnak. Ezeket a fiatalokat semmi nem fékezheti meg. Saját szabályaikat alkotják meg, mindenki más pedig csak követheti őket. 

- Az illat üvegcséje a fiatalságot és az elengedhetetlenül hozzá tartozó lendületet tükrözi. Modern és egyszerűségében határozott formáját New York legexkluzívabb partijai ihlették.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...