Dior divatház

2022. január 26., szerda

David & Victoria Beckham Intimately Yours női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4529

David és Victoria Beckham újabb parfümpárosa. Az Intimately Yours varázslatos illatát egy különleges kapcsolat féktelen szenvedélye és természetes eleganciája ihlette. Az Intimately Yours női illata a bűvös gyengédség és szépség kifejezése. 

A parfüm fehér liliomok, narancsvirágok és frangipani csodás, szinte bódító illatával van megtöltve, melyekhez körtelevél, frézia és bergamot kivételes tónusai társulnak. Az Intimately Yours illatának alapját szantálfa, vetiver és kardvirág varázslatos, éteri esszenciája képezi, melyeknek kombinációja Önt is jobb kedvre deríti. Meleg tónusa és forró vágyakkal teli aromája kihangsúlyozza egyéni stílusát. A Beckham Intimately Yours elvarázsolja Önt és környezetét! 

David Beckham - A tehetséges és világszerte ismert focista David Beckham Londonban született, és a foci iránti szeretettét a szüleinek köszönheti. Bobby Charlton sportiskolát végzett Manchesterben, majd edzett az FC Barcelona - ban. Sikeres játékosa volt a Manchaster United - nek, a spanyol Real Madrid - nak és az angol focicsapatnak is. 

David Beckham nemcsak népszerű futball csillag, de a kinézete felkeltette több cég érdeklődését is, és ezért vele mutatták be ruháikat, cipőket, borotválkozási termékeiket és más termékeiket. David Beckham nem marad le a parfümöket illetően sem, melyek a nőknek és a férfiaknak is készültek. David Beckham egyre inkább megszerette a divat és a parfümök világát, ezért egyre inkább belekapcsolódik a tervezésbe, ami az alsóneműket vagy éppen a parfümöket illeti. Végül is mindig elmondhatta a véleményét az Adidas vagy a Coty cégeknek. A David Beckham parfümök tipikusan frissek, fás, gyümölcsös és virágos tónusokkal.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...