Dior divatház

2022. január 29., szombat

Van Cleef Arpels Oriens EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3675

Van Cleef & Arpels Oriens telt, gyümölcsös-orientális illat olyan nők számára, akik a gyönyör és az igazi boldogság pillanataira vágynak. Merítsen ihletet távoli országok motívumaiból és öltse magára az érzéki nőiesség külsejét. Szeressen bele a Távol-Kelet élettel és erővel teli, mámorító illataiba. A páratlan Van Cleef & Arpels márka Oriens parfümje az Ön tökéletes kiegészítőjévé válik. 
A luxus kivitelezésű üvegcse a természet legvibrálóbb tónusú gyümölcseiből készült koktélt rejti. A mandarin, a málna és a titokzatos fekete ribizli csábító egyesülése az álom édeskés érintésével simítja meg Önt. Ezután a jázmin decens akkordjai csengnek fel, hogy elegáns ikonná varázsolják Önt. A mandula és a ceyloni árvacsalán egzotikus árnyalatai összeolvadnak testének bőrével, s hosszan beillatozzák. Az eredetileg luxus ékszerekkel foglalkozó Van Cleef & Arpels később első osztályú illatszerek gyártásával bővítette tevékenységét. 

Elvarázsolja Önt ez az egzotikus virágos-gyümölcsillat, mely a valóban igényes vásárlókat is kielégíti. A Van Cleef & Arpels flakonjai szinte mindig díszes ékszer alakját mintázzák, s így nem egy szemnek szereznek igazi gyönyörűséget. Szerezze meg a Van Cleef & Arpels Oriens illatát és egyesítse magában a női érzékiséget a Távol-Kelet bódító szépségével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...