Dior divatház

2022. január 19., szerda

Estée Lauder Pleasures Intense női parfüm EDP

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=336

Estée Lauder divatház 2002-ben bemutatott parfümje a PLEASURES INTENSE, jázmin, vanília, juharfa és tiare virág illatjegyeinek keverékéből álló nőies kompozíció. Ideális nappali és esti használatra is. Adja át magát a virágok varázsának. A női Estée Lauder Pleasures Intense Eau de Parfum a világ növényvilágának az elképzelhető legtökéletesebb virágait rejti magában. A legtökéletesebb virágok koncentrált társulása hozza létre ezt a természetet, valamint viselője érzékiségét dicsérő, intenzíven nőies illatot. Kiváló virágos illat bármely korosztályba tartozó nő viselheti. Nappali és esti viseletként is érvényesül. 

- Az illat összetétele: Először a zamatos ribizli, majd a zöld liliom és a bazsarózsa színtisztán nőies illata nyűgözi le. Kissé később a rózsaszín liliommal, marokkói rózsával és jázminnal teli virágcsokor bontakozik ki az illatkompozícióban. Mindezt a juharfa és a vanília selymes akkordjai teszik teljessé, és ez az a páros, mellyel az illat lassacskán lecsendesedik. 

- Az illat története: Az Estée Lauder Pleasures Intense virágos illata 2002 óta bűvöli el a nőket. Rózsaszín árnyalatokban játszó, egyszerű, letisztult dizájnú üvegcséje remekül kiemeli a benne rejlő illatkompozíció összetételét.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...