Dior divatház

2022. január 22., szombat

Valentino Very Valentino Uomo férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=540

Fame romantikus elnevezése hamar világszerte közismert lett. Valentino szinte egymaga tervezi számos divatkollekcióját. Erőt, keménységet, esztétikát és fényűzést idéző parfümjeibe, amelyeket merész, közvetlen és szexisen csábító játék fűszerez, saját egyéniségét építi be. A parfüm legyen az önkifejezés diszkrét és kifinomult eszköze. A csábítás a figyelmet felhívó pillantással vagy gesztussal kezdődik. Kifinomult játék ez két ember között, akik felváltva veszik magukra a csábító, illetve csábított szerepét. Így foglalhatjuk össze Valentino férfiaknak szóló parfümje lényegét. 

Leírás: Az illatkreátor Valentinóval szorosan együttműködve alkotta meg ezt az érzéki és modern parfümöt. Szerecsendió lendületes szárnyalását frissítő zsálya és pihentető ánizs élénkíti. A férfias dohány harmóniája koriander és kakukkfű aromás árnyalatával keveredve bizalom és kiegyensúlyozottság képzetét kelti. A parfüm ellenállhatatlanul lágy ámbrával és pézsmával keveredő szantálfa fényűző alapillatán ér véget. 

Üveg: Eltökélt, erős és szögletes üveg, amely a kiegyensúlyozottság és harmónia modern modellje lehetne. A felirat fényűző ezüst.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...