Dior divatház

2022. január 29., szombat

Stella Mc Cartney Stella Nude EDT női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3910

Stella McCartney Stella Nude egy frissítő és mámorító virágos női illat. Fejjegyei a rózsa és a grapefruit; középső jegyei a bazsarózsa és a rózsaszín bors; alapjegyei a borostyán és a vanília. Csábító kiegészítő. Minden reggel felöltözés előtt a nő kiválasztja azt a titkos, rejtett fegyverét, amely diszkréten meghatározza hangulatát – akárcsak fehérneműje. Ebből a mélyen személyes és intenzíven nőies pillanatból ihletet merítve Stella McCartney kifejlesztette jellegzetes illatának új értelmezését, a STELLA NUDE-ot. 

A Stella McCartney fehérneműkollekció természetes kiterjesztése, a STELLA NUDE az első kiegészítő, amelyet minden nő felölthet csupasz bőrére. A Stella McCartney fehérnemű finomságát és nőiességét megidéző STELLA NUDE újragondolja a klasszikus rózsavirágot, hogy meghittebb pillanatot teremtsen. Az illat a marokkói rózsa érzéki illatával nyílik meg, amelyet egy friss grapefruit illat áraszt. Ahogy az illat felfedi magát a bőrön, virágos szívjegyei a gyengéd fehér bazsarózsa bont szirmot. A markáns, nőies illatot egy fűszeres árnyalatú rózsaszín bors élénkíti. 

A STELLANUDE mély ugandai vanília és az izgalmas borostyán jegyei csábító alapot alkotnak. Az illat megvilágítja a Stellában található finom jegyeket, intim, új módon életre keltve a finom illatot. - A STELLANUDE egy csinos rózsaszín csúszótokba van zárva, amely visszaadja a finom fehérnemű csábítását. Levetkőzéskor a vintage ihletésű palack kontrasztos átlátszó és meztelen rózsaszín paneleket tár fel, ami azt jelzi, hogy a rejtett hús a csupasz bőrhöz illeszkedik.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...