Dior divatház

2022. január 23., vasárnap

David & Victoria Beckham Signature Story női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4038

A hollywoodi szerelmi love story folytatódik, a focista férj és az énekes feleség újabb parfümje került a boltok polcaira 2009-ben. A két híresség úgy nyilatkozott, hogy minden dolog, amit együtt tesznek, csak elmélyíti a kapcsolatukat, és egyben felrázza őket, mert új dimenzióba helyezi azt. Nagyon örülök, hogy mindig meg tudunk újulni Daviddel, és nem laposodik el köztünk semmi. Az új parfümünk kitalálásakor is nagyon izgatott voltam, mert tudtam, hogy közös munka lesz, és rengeteg energiát és odafigyelést, alkalmazkodást igényel. 

Szerencsére jól sült el.- nyilatkozta Victoria. A David Beckham Signature Story for Him a rozmaring, az ibolya levél, az ananász és a narancs virág bűvöletében lobbantja lángra a gyengébbik nemet. A levendula, cédrus és a tömjén csak fokozzák a hatást, és máris Beckham kockásra gyúrt hasizmain jár az eszünk. A női változatban a David Beckham Signature Story for Her a rózsaszirom és fehér babarózsa játékosságát ötvözi a barack ropogósságával. A keserű narancs és a moha igazán érzékivé varázsolják a kompozíciót. Az a fajta elegancia, amit Victoria képvisel, megjelenik a parfümnél is. A pár azért adott ki női és férfi illatot is, hogy a szerelmesek jobban átélhessék az egymáshoz tartozás fantasztikus élményét.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...