Dior divatház

2022. január 26., szerda

Estée Lauder Beautiful női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=330

Az Estee Lauder divatház 1985-ben bemutatott intenzív, virágos parfümje a BEAUTIFUL. A nőies, romantikus álmodozó örök illatkompozíciót frissen vágott virágok mindösszesen 2000 virág illata adja. Az 1985 óta töretlen népszerűségnek örvendő Beautiful parfüm Estée Lauder szerint "az élet legszebb pillanataihoz illik". Első reklámkampányában e romantikus illat a szerelem, a házasság és a család értékeinek hangsúlyozását tűzte zászlajára. A nyolcvanas éveket azonban a fényűzés, a túlzások, a "minél több, annál jobb" mentalitás jellemezte. Az illatok nyíltan szexisek, hódítóak, esetenként tolakodóak voltak. 

Estée Lauder a Beautiful megjelentetésével szembe szegült ezzel a trenddel, és illatával egy életfilozófiát is hirdetett, melynek konzervatizmusa meghökkentette a kor szellemével átitatott divatkreátorokat. Miközben a világ a sikereket és az élvezeteket hajszolta, a Beautiful a családját összetartó, otthonteremtő nő-anya szimbólumává vált. 

Ö a Szépség, a Beautiful, aki feladatvállalásai és helytállásai közepette is derüs és optimista marad. A Beautiful máig a világ tíz legkelendőbb parfümének egyike. Felső rétegében a rózsa, a liliom, a tubarózsa, a körömvirág, a kasszia és a mandarin érvényesül. Középrétege: a jázmin, ilang-ilang, narancsvirág, szegfű, kakukkfű, zsálya illata. Alapillata: nőszirom, vetiver, szantálfa, tölgymoha, ámbra, tonka, vanília.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...