Dior divatház

2022. január 19., szerda

Agent Provocateur női parfüm EDP

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3616

Csábító, magával ragadó illatot rejt magában az Agent Provocateur Agent Provocateur Eau de Parfum hölgyeknek. Magabiztos, céltudatos nőknek készült, akik nem félnek önmaguk lenni. Virágos tónusainak köszönhetően csodásan frissítő, fás akkordjai pedig igazán érzékivé teszik. Mindennapi viseletre, magabiztos nőknek. 

- Illat összetétele: A magnólia, és titokzatos sáfrány illatával kelti fel figyelmünket az Agent Provocateur Agent Provocateur Eau de Parfum. Virágos tónusok a szívben is megjelennek, a romantikus rózsa, egyiptomi jázmin, gardénia, és vetiver formájában. Legtovább bőrén az illat alapjában található pézsma, és borostyán érzéki kombinációja marad meg, melyet a cédrus egészít ki. 

- Illat története: Az Agent Provocateur márkát kihívó, nőies, luxusos fehérnemű kollekcióinak köszönhetően ismerhetjük. Hasonlóan érzékiek, és csábítóak a márka illatjai is. Az Agent Provocateur Eau de Parfum rózsaszín, letisztult üveg flakont kapott, melyet a fehérnemükről jól ismert fekete masni díszít.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...