Dior divatház

2021. december 3., péntek

Paco Rabanne Phantom férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6697

Futurisztikus illat, amely kommunikál a telefonjával. Tökéletes kapcsolat  Ön, az illatvilág és a modern technológiák között. Pontosan ezt mutatja be a Paco Rabanne Phantom férfi Eau de Toilette. Ezzel a citrusokkal átitatott forradalmi illattal egy többszintű érzéki élménynek örülhet. Magabiztos aromás illat erősen citrusos tónusokkal. Az üvegcse (100 és 150 ml-es kivitelben) összepárosítható okos telefonnal az illat összetevői a környezetet és etikai szabályokat tiszteletben tartó forrásokból származnak 

- Az illat összetétele: A Phantom illat azonnali és közvetlen adag jó érzéssel tölti el. Bevezetésében a krémes levendulás tónusok a legjellegzetesebbek, majd az energiával teli olasz citrusok és a szexi hatású madagaszkári vanília váltják. Az utolsóként érezhető vetiver rajzolja meg a végét. Ezt az illatkompozíciót valóban sokáig élvezheti. 

- Az illat története: A Phantom illat valóban forradalmi erejű, amely egyúttal a Paco Rabanne márka új oszlopos tagja. A robot formájú üvegcse ugyanis egy NFC chippel rendelkezik. Ennek köszönhetően csatlakoztatható az okos telefonjához, és megnyílik ezáltal az út a szórakoztató tartalmához. Az illatkompozíció összetételéhez a idegtudomány ismereteit is felhasználták, hogy az illat szexuális vonzóság érzetét keltse, önbizalmat és energiát adjon. A Phantom illat ráadásul vegán és kivételesen tiszta összetevőkből áll. Nem tartalmaz szulfátokat, ftalátokat, ásványi olajokat vagy más hasonló összetevőket. Ezenkívül a 150 ml-es üvegcse egyszerűen újratölthető. 

A Phantom illat kompatibilitása az okos telefonokkal: Android: A legtöbb típusú Android telefonnal kompatibilis (Google, Samsung, Huawei, Xiaomi, Motorola, HTC stb.). iPhone: A legtöbb típusú iPhone-nal kompatibilis. Nem kompatibilis az iPhone 6-tal, az iPhone SE (1.generáció), iPhone 5-tel és ennél régebbi típusokkal. Aktiválni kell az NFC alkalmazást (az újabb iPhone-ok esetében nincs szükség aktiválásra). Csak internetes kapcsolattal használható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...