Dior divatház

2022. február 16., szerda

Bvlgari Omnia Paraiba EDT női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5866

A Bvlgari új női illata, az Omnia Paraiba, a vad trópusok esszenciája. Az esőerdők, a tenger és a fehér homokos tengerpart hangulatát hordozza magában és repíti el viselőjét a forró, brazil Édenkertbe. Az illat, vibráló frissességét és extravagáns kisugárzását a Curacao narancsnak, a Maracujának, a Golgotavirágnak és a Kakaóbabnak köszönheti. A Turmalin színű üvegbe zárt Paraiba a boldogság illata, mely a brazil hölgyekhez hasonló szenvedélyes, egzotikus szépséggé varázsol. 

A PARAIBA TURMALIN Ha van olyan drágakő, amellyel be lehetne mutatni a brazil térség gazdagságát és sokszínűségét, akkor az a misztikus szépségű Turmalin lenne. Északtól egészen a déli határvidékig, az egész világon a legnagyobb mennyiségben és a leggazdagabb színválasztékban, Brazíliában érhető el a Turmalin; a térségnek a gyémántnál is drágább ékköve. A Turmalin ezer színben játszó ragyogása ihlette meg a parfüm tervezőit, az egyedi zöldes-kékes türkiz színvilág megalkotására, amely utánozhatatlan megjelenést kölcsönöz az illatnak. A Paraiba ennek a türkiz árnyalatnak a segítségével képes felölelni az ég, a víz és a növényzet színvilágát egyaránt. 

A BOLDOGSÁG ILLATA Alberto Morillas parfümőr az Atlanti-óceánt is átszelte, hogy megtalálja a fényűzés és a szürkeség között tökéletes harmóniát teremtő légiesen könnyed, Brazil Gardéniát, amely a Paraiba illatát egyszerre varázsolja selymessé és gazdaggá, de nem túl hivalkodóvá. A matt fehér szirmokból álló Gardénia eredetileg Japánból és Kínából származik, de közel 250 változatából számos faj él az amerikai, afrikai és az óceáni trópusi térségekben, többek között Brazíliában is. 

A skót botanikusról, Alexander Garden-ről elnevezett Gardéniát a rajongói a "Boldogság illatának" is nevezik. Fejjegyek A Paraiba, a Curacao narancs citrusos és a Maracuja egzotikus illatával kelti életre érzékeidet, hogy egy szempillantás alatt az Édenkertben érezhesd magad. Szívjegyek Ahogyan az illat lelke kibontakozik, az extravagáns, különleges megjelenésű és illatú Golgotavirág és a kizárólag Brazíliában honos Brazil Gardénia csábító, érzéki, ám mégis könnyed aromája ejt rabul. Alapjegyek Az időtálló eleganciát sugárzó Vetiver fűből készülő illóolaj és a púderes Kakaóbab napsütötte, érzéki aromával ölelik körül a bőrödet, mintha csak közvetlenül napozás után illatoznál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...