Dior divatház

2022. február 5., szombat

Dolce Gabbana Light Blue Escape to Panarea női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5334

Az új illat, lüktetőbb, élettel telibb, vidámabb, mint elődei. Viselője nem marad észrevétlen egy pillanatra sem. Csomagolását megpillantva lélegzet elállítóan szép tájat ábrázol, ez Panarea-ra, a Lipari szigetek egyikére, a csodás Olaszországba. Magas sziklák, gyönyörű kék tenger, leanderek és mediterrán növények, napsütés, nyugalom és tökéletes mediterrán életérzés tükröződik az Escape to Panarea-ban.

- A fejjegyben csodálatos bergamottos-körtés jegyek kápráztatnak, mintha zamatos nap érlelte gyümölcsbe harapnánk bele. Az alap Light Bluenál kicsit édesebb, sokkal szexibb, és abszolút vidámabb illat. Jázmin és narancsvirág a szívjegy összetevőjeként gondoskodik a nőiesség kiemeléséről, a gondtalan, felhőtlen nyaralást megidéző, eufórikus hangulatot teremtő illatért. Az Escape to Panarea nagy titka, hogy a citrusos, bergamottos jegyek gyönyörűen olvadnak össze az alapjegy krémes tonkababos, pézsmás, enyhén ámbrás jellegével. 

Friss és édes, egy kicsit virágos és gyümölcsös is, minden olyan összhangban, amivel nem sok designer illat büszkélkedhet. Az illatot és a csodás jelleget azonban nem csak ez a ragyogó kis sziget ihlette, hanem a szigeten található Raya nevű luxushotel. Ez az a hely, ahova az ember bármelyik pillanatban szívesen elmenekülne akár egy életre is. Akik szintén vágynak egy kis nyári feelingre, igazi augusztusi mediterrán hangulatra, nagy adag optimizmusra, lágy nőiességgel karöltve, nos akkor javaslom kipróbálásra az Escape to Panarea-t.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Burberry Hero Extrait de Parfum férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7147 Egy illat, amely megtestesíti a modern férfi esszenciáját Minden férfi szívé...