Dior divatház

2022. február 18., péntek

Carolina Herrera Good Girl Superstars EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6708

Ébressze fel lázadó énét a Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum illatával. A különleges, limitált kiadású flakon ezüst színt kapott, így kitűnik majd a neszeszer asztalán. A magabiztosság ünnepe, kifinomult, aromás, titokzatosan fűszeres illatával, amely új energiával tölti fel bármilyen kalandra is induljon. Mindennapi viseletre alkalmas! 

Az illat összetétele: Carolina Herrera egyedülálló víziója a modern nő kettősségéről szól. A jázmin édes, csábító tónusai ragyogó nőiességet kölcsönöznek az illatnak. A gazdag tónusú kakaó társul hozzá a bódító tonkababbal, amely az illat titokzatosságát fejezi ki. Merész, energizáló tónusokat a kávé és mandula biztosítja. 

Az illat története: A Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum különleges limitált kiadásban jelent meg 2021-ben. Az ikonikus, magassarkú flakonját megtartotta, ám csillogó, ezüst színt kapott. Remekül kiegészíti a Bad Boy illatot, és ideális társa lesz a mindennapokon, vagy akár a különleges, esti alkalmakon is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...