Dior divatház

2022. február 21., hétfő

Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision EDT férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6709

Friss és égető, függőséget okozó és kirobbanó - ilyen a Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision Eau de Toilette. Ez a hihetetlenül érzéki férfi illat a voyeurizmus modern formájának megtestesítője. Intenzív, keleties fougére illat. Valódi természetét elsősorban sötétben fedi fel! Merész és határozott férfiak parfümje ! 

Az illat összetétele: Az Eau de Toilette elsősorban a zöld frissesség áradat és az addiktív fekete fűszerek mámorító kontrasztja. A modern és vad illatkompozíciót borssal és kardamommal kísért, citrusos jegyek vezetik fel. Szívillatát virágos-fűszeres esszenciák uralják. Az alap mandula és tonkabab gourmand akkordjait fás jegyek és pézsma járja át. 

Az illat története: A Spicebomb Night Vision illatát az éjjellátó technológia inspirálta, és a sötétben történő csábításra hív. Provokál, és alapjaiban változtatja meg a játékszabályokat. A színtér a színfalak mögé kerül, ahol nincs hely a szégyenkezésre. Gránát formájú ikonikus üvegcséje is smaragd árnyalattal színezett, ami pont az éjjellátás egyik jellegzetessége.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...