Dior divatház

2022. február 18., péntek

Carolina Herrera Bad Boy Superstars EDT férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6707

Kedvenc illata különleges flakonban. A Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette gyűjtői kiadás csodás darabja lesz a parfüm kollekciójának. Magabiztos uraknak készült, orientális illata pedig hősies erőt, és bátorságot sugall. Ha saját szabályokat teremt, nem kell a követnie a hagyományos előírásokat. Minden modern úriember értékelni fogja. Luxus illat igényesek számára! 

Az illat összetétele: A fehér és fekete bors pikáns energizáló illatjaival kelti fel érzékeit a Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette. Mindezt az olasz, zöld bergamott citromos vibrálása egészíti ki, amely igazán frissítő. Magabiztossá teszi pikáns alapja is, melynek köszönhetően nem lesz ön előtt akadály. 


Az illat története: Az új férfiasság ünnepe, óda a lázadó férfiakhoz, akik merik követni a saját útjukat, és harcolnak elveikért. A kontrasztokon, világos, és sötét játékán alapul az illat, amely tükrözi a modern férfi dualitását. Speciális, limitált kiadású flakonja megőrizte jellegzetes, villám formáját és feltűnő arany színt kapott. A Bad Boy Superstars Collector Edition 2021-et Louise Turner és Quentin Bisch készítette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...