Dior divatház

2022. július 18., hétfő

Donna Karan DKNY Original női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=312

Táncoljon végig minden egyes napon soha nem tapasztalt könnyedséggel! A DKNY Original Women Eau de Parfum hölgyeknek segít kiemelkedni a tömegből és kiemelni az erősségeket. Adja át magát a citrusos-virágos jegyek gyengéd kombinációjának, amely mind egy irodai napra, mind egy szabad délelőttre is ideális. Nappali és esti használatra egyaránt alkalmas.

Az illat összetétele: Az illatoláskor úgy érezheti, mintha egy ritka koktélt ivott volna a legkülönlegesebb összetevőkből. Először egy citrus válogatás bódítja el, finom vodkával és tavasziasan illatozó ibolyákkal. Néhány perc után a kompozícióhoz nyíló virágok az orchidea, a nárcisz és a törékeny lótusz keveréke csatlakozik. A vonzó illatok bódító szimfóniája az erdőillatú nyírfával és más fás illatokkal csúcsosodik ki, amely az élmény tökéletes kiteljesedése. 

Az illat története: A DKNY Original Women illatot 2011-ben mutatták be, és a mai napig rengeteg rajongóval büszkélkedhet a fiatalabb és idősebb hölgyek körében is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bvlgari BLV Pour Homme férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2145 Blv pour Homme illatot az ellentétek finom összhangja jellemzi. Egyszerre er...