Dior divatház

2022. július 29., péntek

Salvador Dali Eau De Rubylips női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2779

Hagyja, hogy meglepje ez a gyümölcsös, friss illat, amely kiemeli az Ön személyes varázsát! A női Salvador Dali Eau De Ruby Lips eau de toilette azoknak a hölgyeknek készült, akik nem félnek a figyelem középpontjában lenni. Az életet szerető nőknek. Elsősorban nyári napokra ajánlott. 

Az illat összetétele: A fejjegyekben zamatos grapefruit, gyapotvirág és törékeny gyöngyvirág bújik meg, amely a maga csábító szirmaival ellenállhatatlan érzéki élményt áraszt. A szívillat az ananász finoman üde esszenciáinak köszönhetően zamatos zuhatagként frissíti fel. Az illat karakterét zseniálisan egészíti ki a lonc és a magnólia. A nem tolakodó és meleg alapot az egzotikus cédrusfa érzéki pézsmával együtt képezi. 

Az illat története: Az illatot 2005-ben dobták piacra, illatkompozícióját pedig Michel Almairac francia parfümőrnek köszönhetjük. Az Eau De Ruby Lips eau de toilette izgató hatását az üvegcse is kiemeli, amely Salvador Dalí alkotásait idézi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...