Dior divatház

2022. július 18., hétfő

Estée Lauder Sensuous női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=757

Magabiztosság, nőiesség, nyugodt erő; és időtlen kecsesség. Minden nő másképp fogalmazza meg, mit jelent számára a Sensuous. Estée Lauder új, hívogatóan meleg, orientális - fás illata azokat a tulajdonságokat ragadja meg, melyek oly bonyolulttá és lebilincselővé teszik a mai nőket. A Sensuous kifejlesztésével a nőknek szánt fás illatot szerettük volna újjáéleszteni és egyben újraértelmezni mondta Karen Khoury, az Estée Lauder vállalat rangidős nemzetközi illatfejlesztési alelnöke. Maya Angelou egyik verse, a "Phenomenal Woman" ihletett meg, mely a nőkben lakozó ösztönös erőről szól. A magabiztos, modern, ugyanakkor időtlen nőiességről alkotott képet szem előtt tartva működtem együtt a parfümkészítőkkel. Új illatcsalád: Estée Lauder az érzékiség lényegének megragadására hozta létre az illatok új kategóriáját, a fás-ámbrás illatcsaládot. "Úgy éreztem, hogy a fák illata elegáns, modern és kifinomult is lehet" - folytatta Khoury, a múltban azonban túl durvára és férfiasra sikerültek. 

A Sensuous számára olyan fás akkordot fejlesztettünk ki, mely könnyed, meleg, hívogató és tagadhatatlanul nőies. A titokzatos meleg akkordot alkotó olvasztott fák és sugárzó ámbra lágy, ragyogó és nőies szenvedéllyel pulzál. Fákat már a legkorábbi parfümkészítők is használtak, ezek az összetevők azonban többnyire csak hátteret képeztek más illatakkordok számára. A készítők úgy válogatták össze a Sensuous-ben felhasznált illatjegyeket, hogy modern és nőies fás érzetet keltsenek. Ennek eléréséhez a NaturePrint technológiát alkalmazták, mellyel a parfümkészítés történetében most először ragadták meg a texturált, olvasztott fa lényegét. 

Az illat olvasztott szívét virágillat öleli körül, mely azonban nem vonja el a figyelmet a Sensuous fás jellegéről. A nőies akkord egy új, exkluzív Estée Lauder koncepció, a virág-aura köré épül fel. Az ötlet abból az érzésből fakad, mely például egy orchideákkal teli melegházban tölt el bennünket. Magával ragad minket az illatharmónia, melyből egyetlen virág illata sem emelkedik ki és válik dominánssá. Az egyes virágok illata inkább eggyé válik és egyfajta jelenlétként észlelhető. A különlegesen előállított Ghost liliom akkord, a magnólia és jázmin szirmok illata a rendkívül tiszta, finomított ylang kivonat, az Ylang Nature Intact illatával keveredik. A ragyogó akkordból a krémes szantálfa, a feketebors, a lédús mandarin pép és a szintén NaturePrint technológiával kivont, nektárszerű méz összeforrásával elragadó érzékiség árad, mely kiemeli és modern fényt von a fák központi illata köré.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kenzo L Eau par Kenzo női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=821   A frissesség soha nem megy ki a divatból, és a kevesebb néha több. Ezt bizo...