Dior divatház

2022. július 16., szombat

Giorgio Armani Eau de Nuit férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4949

Armani Eau de Nuit férfi eau de toilette garantálja, hogy kifinomult, olasz úriemberekre jellemző stílusa feltünést keltsen, még azelőtt, hogy Ön megjelenne a színen. Elegáns férfiaknak való, intenzív, aromás illat. Elsősorban estére és hidegebb hónapokra ajánljuk. Illatpárja, az Armani Eau Pour Homme. 

Az illat összetétele: Az első találkozást az édesen citrusos bergamott jegyei jellemzik, amelyeket egy csipetnyi rózsabors emel ki. Utánuk a kardamommal és szerecsendióval színezett kunkor gyümölcsös, melengető illata árasztja el az érzékeket. Az illatnak fás keretet teremt a cédrusfa és a balzsamos-ámbrás jegyek, amelyek egyben le is zárják az érzéki élményt. 

Az illat története: A rendkívül gyorsan függőséget okozó Armani Eau de Nuit a frissesség és a fűszeresség, a citrusok és a fafélék tökéletes összjátékát teremti meg. Az eau de toilette az illatkompozíció jellegzetes eleganciájával és a fény-árnyék hatás művészi technikájával is büszkén utal Itáliára. Ez utóbbit már első ránézésre is észrevehetjük az érzéki illat üvegcséjén. Nem véletlen, hogy az üvegcsén a felső rész a legdominánsabb. Ez a rész ugyanis vizuálisan a Giorgio Armani márka első kollekciójának jellemző elemére, a jellegzetes férfizakóra emlékeztet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...