Dior divatház

2022. augusztus 16., kedd

Gucci Guilty Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4725

Legyen még lenyűgözőbb és sármosabb, ezzel az intenzív és karizmatikus illattal! A Guilty Intense Pour Homme Eau de Toilette tökéletesen kiegészíti a modern és magabiztos férfi egyéniségét, aki társaságban szívesen van a figyelem középpontjában. Jellegzetes, fás-aromás illat. Könnyedén elegáns és magabiztos férfiak számára. Elsősorban estére és különleges alkalmakhoz illik. 

Az illat összetétele: A fejillatot üde citrom és a zöld koriander magjainak melengető párosa nyitja, amelyet a mámorító levendula tesz lágyabbá. A szívillatot a csábító hatásáról ismert neroli és az afrikai narancsvirág alkotja. Az alapillatban az egzotikus pacsuli, a virginiai cédrus és a borostyán elegyedik, hogy a kompozíció kellően méllyé és intenzívvé váljon. 

Az illat története: Ez az illat a Guilty Pour Homme Eau de Toilette sokkal karakteresebb, így még csábítóbb változata. Próbálja ki ön is ezt a tökéletesen kidolgozott összetételt, amelynek köszönhetően a lába előtt fognak heverni a nők! Az illatot 2011-ben mutatták be.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...