Dior divatház

2022. augusztus 12., péntek

Jimmy Choo edp és edt női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4569

JIMMY CHOO - AZ ELSŐ PARFÜM: Képzelje el az üvegbe zárt nőiességet, a luxus érzését és az eleganciát: ez a Jimmy Choo parfüm! Ez a parfüm a Jimmy Choo stílus tökéletes kiegészítője, a Jimmy Choo nő alapvető kelléke. A nyitányban zöld illatjegyek, a szívjegyben a tigris orchidea illata bontakozik ki, melyet karamell és indonéz pacsuli érzéki keveréke ölel körül. Ezek a finom jegyek alkotják ennek az elixírnek az eleganciáját és hatékony nőiességét. A Jimmy Choo ragyogást, bizalmat, vágyat és kifinomult szexualitást kínál egy finoman csiszolt üvegben, melyet a gazdagon díszített muranói üvegek ihlettek. Azoknak a nőknek az illata, akiknek van stílusérzékük és kedvelik a luxust. 

AZ IHLET: Tamara Mellon, a Jimmy Choo alapítója és kreatív igazgatója felügyeli a márka kreatív fejlesztését. A cég alapítása óta - mintegy 15 éve - mindig is arról álmodott, hogy világszerte olyan luxus kiegészítőkkel érje el a nők szívét, melyek egyedi életstílust képviselnek. Tamara mindig is fontos szerepet játszott a mai modern nők stílusának és ízlésének formálásában. Ő volt az első Hollywoodban, aki méretre szabott cipőket ajánlott fel a vörös szőnyegen végigvonuló Oscar-díj jelölteknek és a díj átadóinak. A Jimmy Choo márkanév ma már egyet jelent az Oscar-díj nyerteseivel és a hollywoodi sztárnevekkel. A márka nevét olyan filmek tették halhatatlanná, mint a Szex és New York és "Az ördög Pradát visel". A márka nagyköveteként Tamara külföldi utazásokkal és csillogással teli, stílusos élete olyan vonzó világot teremtett, melyhez a legtöbb nő szívesen tartozna. A Jimmy Choo márka városi, divatkövető, magabiztos rajongói - hála ennek az új parfümnek - érzékiséggel tudják magukat körülvenni. Ez az illékony, érzéki és felvértező illat viselője valódi személyiségét tárja fel, aki így jobban azonosulhat Jimmy Choo álmával. 


AZ ILLAT: "A Jimmy Choo parfüm női magabiztosságot, csábítást és érzékiséget hoz felszínre." - Tamara Mellon, a Jimmy Choo alapítója és kreatív igazgatója. A Jimmy Choo parfüm az erő és szépség auráját juttatja kifejezésre. Ragyogó, magabiztos, intelligens, van érzéke a divathoz és a vidámsághoz - egy modern gyümölcsös-ciprusos illat meleg, gazdag fás alapokkal. A modern nő által ihletett illat olyan nő által, aki erőteljes, hatalommal felruházott, gyönyörű, csábító és a szexuális magabiztosság rejtett és titokzatos érzékével rabul ejtő. Csodás zöld fejjegyei ragyogó frissességét, a csillogás érzését nyújtják. Ahogy az illat kibontakozik, a szívjegyben levő pazar, egzotikus tigris orchidea aurája krémesen csábító. Hosszan tartó, érzéki alapjegyeiben az indonéz pacsulival egybeolvadt édes karamell leheletnyi érzéki emléket hagy a bőrön. 

AZ ÜVEG ÉS A CSOMAGOLÁS: A parfümöt Olivier Polge alkotta, akinek a Viktor&Rolf Flowerbomb-ot, Burberry The Beat-et is köszönhetjük. A Jimmy Choo márka luxusát szimbolizáló értékes borostyán flakont, melyet Tamara antik és modern tárgyakhoz való érzéke alakított és az ékszerszerű muranói üvegek ihlették, maga is a vörös szőnyegen felvonuló, ékkővel kirakott, sok-sok magas sarkú Jimmy Choo cipőt idézi fel. Sok lapból álló, selyemgubó alakja kéjesen nőies, átöleli az érzéki folyadékot. ?Nagyon fontos volt számomra, hogy olyan szép és értékes üveget alkossak, mely a vágy tárgyává válik, és a nők majd örökre meg akarják tartani - nyilatkozta Tamara. "Imádom, ahogy a fény és a színek rafinériája az üveg lapjain keresztül visszatükröződik." Felismerve a hagyományos és a kortárs dizájn ötvözésének fontosságát, az ovális formájú üveget egy ezüst szegélyű fekete kocka zárja le modern grafikai jegyként. Semmi sem szexisebb és egzotikusabb, mint a kígyóbőr. Értékes anyag, amely hűen tükrözi a Jimmy Choo cipők és a kiegészítő márkavonalnak luxusát. Az üveget rejtő doboz díszítését a legutóbbi piton kígyóbőr cipőkollekció ihlette. A Jimmy Choo Ház vintage rózsaszín árnyalatára festett doboz a márka logójával a belsejében rejlő illat kívánatosságára utal. 

A REKLÁMKAMPÁNY: Ki is jeleníthetné meg jobban a Jimmy Choo nőt, mint maga Tamara! Ő a Jimmy Choo nő stílusának, magabiztosságának és dinamizmusának megtestesülése. Anyaként, stílus ikonként és üzletasszonyként az ő világa kelti életre a Jimmy Choo márka esszenciáját, melynek középpontjában a luxus és a stílus áll. A hirdetési kép, melyet New Yorkban vett fel Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin vezető divatfotós, a modern ragyogás és érzékiség megtestesülése. Inez és Vinoodh kreatív zsenik, akiknek tökéletesen sikerült megragadni az első Jimmy Choo illat szépségét és izgalmát, mellyel szellemiségét egy időtlen kifinomult képben keltették életre. Tamara Mellon, a Jimmy Choo alapítója és kreatív igazgatója A hirdetési kép tiszta női érzékiségét Tamara a válláról lecsúszó szexi kígyóbőrmintás ruhában jeleníti meg, kezében a parfümös üveget tartva. A helyszín: egy elegáns, sötét fával burkolt szoba - a Jimmy Choo modern luxusba helyezett kontextusát fedi fel, a decens gazdagság kifinomult világát fejezi ki, melyet csillogó, ékszerszerű tárgyak hangsúlyoznak ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Burberry Hero Extrait de Parfum férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7147 Egy illat, amely megtestesíti a modern férfi esszenciáját Minden férfi szívé...