Dior divatház

2022. augusztus 5., péntek

Kenzo L Eau par Kenzo női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=821 

A frissesség soha nem megy ki a divatból, és a kevesebb néha több. Ezt bizonyítja a Kenzo L' Eau Kenzo Pour Femme női Eau de Toilette, amely gyengéd, ugyanakkor ellenállhatatlan illatkompozíciót rejt, amely a nőiesség és a frissesség érzését kölcsönzi viselőjének. Hunyja be a szemét és képzeljen maga elé egy napsütötte strandon fújó, könnyed szellőt, amely a szikrázó hullámokat simogatja! Friss, virágos - vizes illat, az egyszerűséget és üdeséget kedvelő nőknek. Forró nyári napokra ajánljuk! 

Az illat összetétele: A Kenzo L Eau Kenzo Pour Femme női Eau de Toilette-et a virágos jegyek összjátéka alkotja, amelyet tökéletesen kiegyensúlyoznak a szikrázó frissességet biztosító vizes jegyek. Az érzékeket örömmel tölti el a friss menta, yuzu, lótuszvirág és az enyhén csípős bors. Az elbűvölő fehér pézsma mélységet kölcsönöz az illatnak, a melengető cédrusfa pedig megidézi a harmónia érzését. 

Az illat története: A Kenzo L' Eau Kenzo női Eau de Toilette a víz zabolátlansága és elemi életereje előtt tisztelegve jött létre. A parfümök piacán először 1996-ban jelent meg, és vizes-virágos illatkompozíciójának köszönhetően azóta a közönség kedvence. Már üvegcséje is elárulja, hogy a valódi frissességet képviseli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kenzo L Eau par Kenzo női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=821   A frissesség soha nem megy ki a divatból, és a kevesebb néha több. Ezt bizo...