Dior divatház

2022. augusztus 12., péntek

Jimmy Choo Blossom női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5565

Ismerd meg a Jimmy Choo- nő új stílusjegyeit! A Jimmy Choo-nő pezsgő élete inspirálta új illatban a szexualitás, az öröm, és a boldogság ölt testet. A Jimmy Choo-nőt virágba borítja izgalmas életmódja. A Jimmy Choo-nő stílusának titka, hogy sok rózsaszínt visel és nem veszi magát túl komolyan! A finom angol kert illata tökéletes kelléke a Jimmy Choo-nőnek egy elegáns koktélpartira, de a hétköznapokat is feldobja. 

Jimmy Choo Blossom vidám illat által boldogságot, magabiztosságot és némi merészséget sugározhatsz Te is. Az új csomagolás színe a ragyogó pink, melyet a káprázatos csillámok feltűnővé és jól láthatóvá tesznek. Az ikonikussá vált fekete Jimmy Choo címke az illatok egyedi ismertetőjele. 

A parfüm kissé bohém üvege visszatükrözi a napfényt. Az elegáns gyémánt formájú kupak által az illat összefonódik az eleganciával és a modernnel. Az új illat titka: A Blossom hosszan tartó illata a virágzó mezőt hozza el számodra. 

Három aromából álló keverékét tartalmaz: frissítő citrus koktél málnával, az illat centruma egy illatos rózsacsokor, amely az illatos szirmok frissességét hozza el számodra. Végül az illatkeverék  egy kis szantálfa aromától pezsdül fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...