Dior divatház

2022. augusztus 5., péntek

Giorgio Armani My Way Floral női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6810

Csukja be a szemét és képzeljen el egy gyönyörű, virágokkal teli kertet. Pontosan ilyen illata van a női Armani My Way Floral eau de parfum-nek, amely virág tónusaival sugárzóvá teszi minden napját. A MY WAY FLORAL egy új találkozás felemelő érzését hozza el, melytől egész lelkünk virágba borul. RAGYOGÓ, ÜDE VIRÁGOSSÁG Az illat a friss és üde zöld mandarin, a keserűnarancs olaj és a narancsvirág keverékével nyit. 

A szívjegyekben található finom tubarózsa és a neroli párosa kiemeli a MY WAY jellegzetes ragyogását. Az alapjegyek között a krémes, melegséget sugárzó Bourbon vanília és a lágy fehér pézsma új, virágos érzékiséget kölcsönöz az illatnak. Az illat megalkotásakor a Giorgio Armani előnyben részesíti a természetes, felelős forrásból származó összetevők használatát, hogy segítse a fenntarthatóságot, és támogassa a helyi közösségeket a tisztességes kereskedelem alapelvein nyugvó, helyi civil szervezetekkel közös programjain keresztül. 

A MY WAY FLORAL illatban megjelenő prémium Bourbon vanília előállítási folyamata része a helyi civil szervezettel, a Fanamby-val közös, inkluzív beszerzési programnak, melynek fő prioritása a helyi életszínvonal javítása, illetve a vanília felelős forrásból való beszerzése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...