Dior divatház

2017. május 25., csütörtök

PRADA CANDY női parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/prada-candy-noi-parfum.html


Prada Candy a nőies illat


A Prada Candy azonnal magával ragad, tiszta élvezet vadító csomagolásban. A
pink és arany robbanásszerű találkozásával a Prada Candy egy merész világba repít el minket, megmutatja a Prada nőiesség egy új oldalát, ahol a több tényleg több és a lényeg a túlzás. Az extrémitást helyezve a középpontba, a Prada Candy abból a vágyból fejlődött, hogy minden helyzetből a maximumot hozzuk ki, valami teljesen újat, váratlant alkossunk. Most kell, hogy vakmerőek, merészek legyünk és szenvedélyesen éljük az életet.


Interjú Daniela Andrier parfümőrrel


- Mitől különleges a Prada Candy


- A Prada Candy-ben nem a szokványos arányokat használtuk, így tudtunk valami újat, váratlant alkotni.


- Mondanál néhány szót az extrém arányokról az illatban? - A benzoin meglepően magas koncentrációban van jelen. Ez a mennyiség megduplázta az eddig gyártott mennyiséget a Givaudan-nál, melyből jól látható, hogy milyen jelentős adagot használtunk az illatban. Már az 1% is magas koncentrációnak számít egy illatban, mi pedig 11%-ot használtunk! A Prada Candy egy nagyon merész, de mégis kifinomult és elegáns illat. 


Csodálatos egyvelege a hagyományos anyagoknak és az újításnak. A benzoin egy ősi alapanyag, de ebben a mennyiségben új értelmet nyert. - Mit lehet tudni az illat többi jegyéről?


- Az illat a pézsma érzékiségéből, a benzoin túláradásából és a kirobbanó karamellből álló érzéki háromszög.


- Mi teszi a Prada Candy-t ilyen mámorítóvá?


- A karamell jegye nagyon mámorító. Számos illathoz használnak karamellt, de
a különbség az, hogy ez nem egy virágos vagy keleties illat némi karamellel ez maga az igazi karamell, nagyon elegáns, gyönyörű csomagolásban. Egyértelműen egy Prada illat?


A szintetikus karamell és a természetes benzoin jegyek együttes használata
nagyon Prada. Mint a bőkezűsége. Felszabadult, játékos, színes, rengeteg fantáziával és költészettel. - Szerinted mi a kapcsolat a Prada Candy és a Prada Fashion között?


- A Prada Fashion erőteljes színeket használ, hihetetlen cipőket terveznek, minden kicsit el van túlozva, de valami csoda folytán mégsem túl sok.
Amikor beleszippantasz a Prada Candy-be, nem tolakodó. A Prada ház mindig egyedit és tökéleteset alkot, és természetesen kompromisszumok nélkül. A világunk tele van kompromisszumokkal, de a Prada Candy a túlzásokról szól rengeteg bájjal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...