Dior divatház

2017. július 25., kedd

Davidoff Cool Water férfi parfüm

https://vip-parfumeria.hu/davidoff_cool_water_man.html



A Cool Water a „valami teljesen más” keresése közben született. Ihletője az azúrkék, hűs tenger, a forró nyári levegő, a virágzó fák és az érett gyümölcsök illata. Kétértelmű, szikrázó, érzéki és tele van ellentmondásokkal, akár az igazi férfi. Először óvatosan és lágyan majd férfiasan, behatóan jelenik meg benne az erotika.



 • Történet: A kilencvenes évek nagy sikere. A Cool Water egyszerű, friss, mégis maradandó illata miatt vált népszerűvé. Nem tolakodó, kellemesen kimunkált illat. Számos férfitípust vonz magához: lezsert, intellektuálist, időset és fiatalt. A Cool Water gyümölcsös jegyekből álló illat újrafogalmazása, az új frissesség, azaz "nouvelle fraîcheur" képviselője. Ma már számos hasonló férfiparfüm kapható.



• Leírás: Nyugodt vizes jegy, amelyet menta és zöld árnyalatok élénkítenek és koriander fűszerez. Az egyértelműen virágos narancsvirágolaj-esszencia és a muskátli alapú középjegyek jellegzetesen korszerű és férfias illatot eredményeznek. Az alapjegy cédrus és tölgymoha illatát pézsma árnyalja.



• Üveg: Az üveg dombornyomású, elegáns, hűvös kékben és csillogó feketében káprázó egyszerűségében nemes vonalú palack.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...