Dior divatház

2017. július 25., kedd

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme férfi parfüm


Az Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme áttetsző és tiszta illat kizárólag férfiak számára, mely 1994-ben jelent meg a piacon. Nyugalomra és összhangra vágyik? Vonzza a friss illatjegyzetek harmóniája? Lépjen be a frissesség és energia vízesésbe! Ilyen a L'Eau D'Issey Pour Homme Eau de Toilette.
A természet finom eszenciája különböző virágok, citrusok és a fás növények formájában. Ez a lüktető természet valódi frissessége. Az ilyen a L'Eau D'Issey Pour Homme férfi! Ne álljon ellen, ízlelje meg a szabadság és egyediségét létezését!

Próbálja ki a rendkívüli illatot, mely olyan, mint a balzsamos tavaszi este a csillagok alatt! Csukja be a szemét és hagyja magát elragadni az Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Eau de Toilette frissítő aromájával! Kényeztesse érzékeit a mámor örömével! Tapasztalja meg minden lét lényegét, és váljon olyan férfivá, aki imádja a természet szabadságát, erejét és törékenységét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...