Dior divatház

2017. július 31., hétfő

Lacoste Eau de Lacoste Pour Elle L.12.12 Elegant női parfüm



Eau de Lacoste L.12.12.: a Lacoste 3 új illata , melyek a klasszikus póló szellemiségét testesítik meg egy illatkollekcióba zárva.

A legendás Lacoste L.12.12 póló által ihletett 3 nőies illat, a Fehér, a Pink és a Zöld , egyaránt az elegancia, frissesség és lazaság életérzését adja, s mindegyik illat üvegét és csomagolását a mára már legendássá vált krokodil logo ékesíti, melyet a szívós teniszbajnok beceneve ihletett.

A fehér illat Lenge nyári esték illata, elegáns, csillogó és természetes. Intenzív, meleg, tiszta karakterrel bír, mely a legelső, fehér Lacoste póló frissességét hivatott tükrözni. Egyedülállóan virágos fás pézsmás kreáció.
Eau de Lacoste Pour Elle L.12.12 Elegáns, klasszikus illat a magabiztos nő parfümje, aki mindig friss és releváns. Fejjegyében citrusok, fekete ribizli rügy és rózsaszín bors található. Szívjegyeiben elegáns mimóza, ibolya és gyöngyvirág található, mely lággyá és nőiessé teszi a kreációt. Bázis jegyei meleg érzékiségért felelősek: vetiver, vanília, napraforgó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...