Dior divatház

2017. július 17., hétfő

Mercedes Benz férfi parfüm - Parfümdivat hu

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/mercedes-benz.html



Sportos elegancia, kifinomultság és időtlenség
A Mercedes-Benz Mercedes-Benz fás fűszeres illat férfiak számára.

A parfüm fejjegyei bergamott, amalfi citrom és mandarin; Szívjegyei: galbanum, szerecsendió, ibolya és bors; Alapjegyei vetiver, patchouli és virginia cédrus A fényűző gépkocsikat gyártó német Mercedes-Benz márka, mely kitűnik sportos eleganciájával, letisztult design -jával és technikai érettségével, 2012 -ben bővítette kínálatát ugyancsak fényűző parfümökkel is.

Az első parfümjét, mely a Mercedes-Benz by Mercedes-Benz nevet kapta, Oliver Creps készítette. Neki tökéletesen sikerült megtestesítenie az illatban mindazt, amit a Mercedes-Benz jelképez. Hibátlanság, kiváló minőség, sportos elegancia. Ezekkel a tulajdonságokkal nemcsak a Mercedes-Benz autói rendelkeznek, hanem a szexi, energiával teli parfümök is.
A Mercedes-Benz olyan parfümök széles választékát kínálja, melyek kifejezik az igazi férfi személyiségét, aki értékeli a márka minőségét. A Mercedes-Benz parfümök olyan vásárlóknak készültek, akik kedvelik a letisztult formákat, a kiegyensúlyozottságot és az érzelmi részleteket, valamint életstílusukkal tökéletesen kiegészítik a márka filozófiáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...